αρχική σελίδα
Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2021
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I FORUM I ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password

Πείτε μας τη γνώμη σας για το νέο site του Επιμελητηρίου Αρτας

Πολύ καλό
Καλό
Χρειάζεται βελτιώσεις
ΔΞ / ΔΑ
 
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ   /   ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Αιτήσεις έως 20 Ιουνίου για ένταξη επιχειρήσεων στο δίκτυο της Endeavor
08/06/2017
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Από τις 8 Ιουνίου μπορούν οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες να υποβάλουν αίτηση για ένταξή τους στο δίκτυο της Endeavor με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξή των επιχειρήσεών τους και τη δημιουργία περισσότερων θέσεων εργασίας. 

Όπως επισημαίνει η Endeavor, οι επιχειρήσεις τους πρέπει να παρουσιάζουν οικονομική δραστηριότητα με κύκλο εργασιών από €500.000 έως €50 εκατ., σημαντική καταγεγραμμένη πορεία και προοπτική ανάπτυξης.

Στην Ελλάδα έχουν ήδη ενταχθεί στο δίκτυο 21 εταιρείες, μεταξύ των οποίων η Hellas Direct, η ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Χ.Κ., η HotelBrain, η Insurance Market, η ERGON, η Think Digital Group, η BrainBox, η Green Cola, η Travelplanet24/Tripsta, η Frezyderm, η Blueground, η Avocarrot, η Sychem, η Workable, η CHB Group και η Forky.

Σύμφωνα με την Endeavor, οι εταιρείες που εντάσσονται στο δίκτυο, παρουσιάζουν κατά μέσο όρο αύξηση στον τζίρο και τις προσφερόμενες θέσεις εργασίας άνω του 50% μετά την ένταξή τους στο δίκτυο της Endeavor.

Στη σχετική ανακοίνωση προστίθεται ότι η αξιολόγηση και επιλογή γίνεται μέσω μιας πολυδιάστατης διαδικασίας, που περιλαμβάνει μια σειρά συνεντεύξεων με μέλη του δικτύου Endeavor σε τοπικό και διεθνές επίπεδο και κορυφώνεται στα διεθνή πάνελ επιλογής (International Selection Panels), που διεξάγονται έξι με οκτώ φορές ετησίως σε διαφορετικές πόλεις του κόσμου.

Οι επιλεγμένοι επιχειρηματίες απολαμβάνουν μια σειρά συμβουλευτικών και άλλων υπηρεσιών παγκόσμιου βεληνεκούς, προσαρμοσμένων στις ανάγκες και τις προτεραιότητές τους από mentors και συνεργάτες της Endeavor, έχουν πρόσβαση σε άγορες του εξωτερικού μέσω του ισχυρού δικτύου Endeavor και πρόβαση σε χρηματοδότηση μέσω της συνεργασίας με την Εθνική Τράπεζα  και του διεθνούς δικτύου κορυφαίων επιχειρηματιών και επενδυτών. Επιπλέον, αξιοποιούν τη συνεργασία της Endeavor με πανεπιστήμια και επιχειρήσεις διεθνώς για καλύτερη στελέχωση των εταιρειών τους και ανάπτυξη ταλέντων.

Με αυτόν τον τρόπο, σημειώνεται στην ανακοίνωση, οι επιχειρηματίες του δικτύου αναπτύσσονται περαιτέρω, δημιουργούν θέσεις εργασίας και γίνονται πρότυπα για άλλους. Από το 1997, έχουν επιλεγεί παγκοσμίως περισσότεροι από 1.500 επιχειρηματίες από 900+ εταιρείες, οι οποίοι έχουν δημιουργήσει περισσότερες από 650.000 θέσεις εργασίας και κατέγραψαν έσοδα πάνω από $10 δισ. το 2016.

Οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες μπορούν να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση στο website της Endeavor Greece μέχρι τις 30 Ιουνίου.

naftemporiki.gr

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Εκθέσεις/Εκδηλώσεις
Χρηματοδοτήσεις
Κλαδικές Μελέτες
Help Desk
Έκδοση Πιστοποιητικών
Πληρωμή Συνδρομών
Καρτέλα Μέλους
Αγγελίες
Βιογραφικά Σημειώματα
Θέσεις Εργασίας